Βασίλης Χαλακατεβάκης / Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας ... : Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης ο οποίος έγινε πατέρας στα 62 του χρόνια.

Βασίλης Χαλακατεβάκης / Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας ... : Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης ο οποίος έγινε πατέρας στα 62 του χρόνια.. Η ίδια έφερε στον κόσμο το πρώτο της κοριτσάκι η οποία. Ο πρωταγωνιστής του «καφέ της. Ο γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 63 του χρόνια Πιο χαρούμενος από ποτέ είναι ο βασίλης χαλακατεβάκης. Η κατά 20 χρόνια νεότερή του δέσποινα μαραγκουδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο.

Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/07 στην εκπομπή «καλοκαίρι #not» καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του χρόνια και είναι πανευτυχής. Πιο χαρούμενος από ποτέ είναι ο βασίλης χαλακατεβάκης. Πρώτη φορά μπαμπάς έγινε ο βασίλης χαλακατεβάκης στα 63 του χρόνια.όπως είναι αναμενόμενο ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας από χθες πέμπτη 29 ιουλίου που ήρθε στον κόσμο η κόρη του. Ο αγαπημένος ηθοποιός και η σύζυγός του δέσποινα.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του ...
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του ... from www.iciao.gr
Ο γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 63 του χρόνια Πρώτη φορά μπαμπάς έγινε ο βασίλης χαλακατεβάκης στα 63 του χρόνια.όπως είναι αναμενόμενο ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας από χθες πέμπτη 29 ιουλίου που ήρθε στον κόσμο η κόρη του. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο βασίλης χαλακατεβάκης, δημοσιεύοντας στον. Ο πρωταγωνιστής του «καφέ της. Όσα είπε ο βασίλης χαλακατεβάκης για τον ερχομό της κόρης του: Ο βασίλης χαλακατεβάκης είναι έλληνας ηθοποιός, γεννημένος στις 22 απριλίου του 1958. Στο κλαμπ των… μπαμπάδων ανήκει από χθες πέμπτη 29/7 ο βασίλης χαλακατεβάκης! Ο 63χρονος ηθοποιός καλωσόρισε στον κόσμο το νεογέννητο κοριτσάκι του μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο βασίλης χαλακατεβάκης.

Όσα είπε ο βασίλης χαλακατεβάκης για τον ερχομό της κόρης του:

«γεννήθηκε χθες τα ξημερώματα, είναι πολύ καλά στην υγεία του όπως και η μητέρα του. Ο αγαπημένος ηθοποιός και η σύζυγός του δέσποινα. Πιο χαρούμενος από ποτέ είναι ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ευτυχισμένος και χαρούμενος δηλώνει ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, χθες πέμπτη 29 ιουλίου. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε μπαμπάς. Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δηλώνει ο βασίλης χαλακατεβάκης, ο οποίος χθες πέμπτη 29/7 έγινε για πρώτη φορά πατέρας.ο αγαπημένος ηθοποιός λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο tlife. Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/07 στην εκπομπή «καλοκαίρι #not» καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η σύζυγός του, δέσποινα μαραγκουδάκη, έφερε στην ζωή το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο βασίλης χαλακατεβάκης, δημοσιεύοντας στον. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μας ενημέρωσε μέσα από τον. Στο κλαμπ των… μπαμπάδων ανήκει από χθες πέμπτη 29/7 ο βασίλης χαλακατεβάκης! Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Θα γίνει πατέρας από την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγό του σ ε 3 μήνες θα κρατά στην αγκαλιά το μωρό του

Ο βασίλης χαλακατεβάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς υποδέχτηκε την κόρη του, καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του, δέσποινα μαραγκουδάκη. Η ίδια έφερε στον κόσμο το πρώτο της κοριτσάκι η οποία. Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δηλώνει ο βασίλης χαλακατεβάκης, ο οποίος χθες πέμπτη 29/7 έγινε για πρώτη φορά πατέρας.ο αγαπημένος ηθοποιός λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο tlife. Καλά είμαστε, ευτυχισμένοι είμαστε, χαρούμενοι είμαστε. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης ο οποίος έγινε πατέρας στα 62 του χρόνια.

O Βασίλης Χαλακατεβάκης κι η Δέσποινα Μαραγκουδάκη στο ...
O Βασίλης Χαλακατεβάκης κι η Δέσποινα Μαραγκουδάκη στο ... from www.boemradio.gr
Tην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του ζει ο γνωστός ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με τη σύζυγό του δέσποινα μαραγκουδάκη να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι Η ίδια έφερε στον κόσμο το πρώτο της κοριτσάκι η οποία. Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την γέννηση της κορούλας του (βίντεο) 30/07/2021, 16:28 ελεονώρα μελέτη: Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 63 του χρόνια Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είπε ότι «έγινα για πρώτη φορά μπαμπάς στη. Ο βασίλης χαλακατεβάκης μάλιστα πριν λίγη ώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του χρόνια και είναι πανευτυχής.

Η κατά 20 χρόνια νεότερή του δέσποινα μαραγκουδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο.

Ο 63χρονος ηθοποιός καλωσόρισε στον κόσμο το νεογέννητο κοριτσάκι του μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο βασίλης χαλακατεβάκης. Η ίδια έφερε στον κόσμο το πρώτο της κοριτσάκι η οποία. Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του βασίλη χαλακατεβάκη Ο βασίλης χαλακατεβάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς υποδέχτηκε την κόρη του, καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του, δέσποινα μαραγκουδάκη. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε μπαμπάς. Ο βασίλης χαλακατεβάκης μάλιστα πριν λίγη ώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την. Χανιά , 22 απριλίου 1958 ) είναι έλληνας ηθοποιός. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε ο ίδιος δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της κόρης του, ενώ σήμερα ακολούθησαν κι άλλες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο μη μπορώντας να. Το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, απέκτησε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/07 στην εκπομπή «καλοκαίρι #not» καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Πρώτη φορά μπαμπάς έγινε ο βασίλης χαλακατεβάκης στα 63 του χρόνια.όπως είναι αναμενόμενο ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας από χθες πέμπτη 29 ιουλίου που ήρθε στον κόσμο η κόρη του. Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την γέννηση της κορούλας του (βίντεο) 30/07/2021, 16:28 ελεονώρα μελέτη: Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης.

Πιο χαρούμενος από ποτέ είναι ο βασίλης χαλακατεβάκης. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο βασίλης χαλακατεβάκης, δημοσιεύοντας στον. Η σύζυγός του, δέσποινα μαραγκουδάκη, έφερε στην ζωή το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο. Ο βασίλης χαλακατεβάκης, ο θρυλικός διαχειριστής των «απαράδεκτων» βιώνει την απόλυτη ευτυχία πλάι στη σύζυγό του και την κόρη τους.ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του χρόνια και η ευτυχία του δεν. «γεννήθηκε χθες τα ξημερώματα, είναι πολύ καλά στην υγεία του όπως και η μητέρα του.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό ...
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό ... from image.fthis.gr
Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε μπαμπάς. Ο βασίλης χαλακατεβάκης μάλιστα πριν λίγη ώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την. Η καριέρα του ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980. Πιο χαρούμενος από ποτέ είναι ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/07 στην εκπομπή «καλοκαίρι #not» καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με τη σύζυγό του δέσποινα μαραγκουδάκη να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Χανιά , 22 απριλίου 1958 ) είναι έλληνας ηθοποιός. Ο βασίλης χαλακατεβάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς υποδέχτηκε την κόρη του, καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του, δέσποινα μαραγκουδάκη.

Ο 63χρονος ηθοποιός καλωσόρισε στον κόσμο το νεογέννητο κοριτσάκι του μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο βασίλης χαλακατεβάκης.

Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/07 στην εκπομπή «καλοκαίρι #not» καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο βασίλης χαλακατεβάκης, δημοσιεύοντας στον. Πιο χαρούμενος από ποτέ είναι ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ο 63χρονος ηθοποιός καλωσόρισε στον κόσμο το νεογέννητο κοριτσάκι του μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο βασίλης χαλακατεβάκης. «για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους, εδώ και 30 χρόνια έκανα τον μπαμπά, οπότε είμαι… εξοικειωμένος από τη λέξη. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μας ενημέρωσε μέσα από τον. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε μπαμπάς. Ο βασίλης χαλακατεβάκης, ο θρυλικός διαχειριστής των «απαράδεκτων» βιώνει την απόλυτη ευτυχία πλάι στη σύζυγό του και την κόρη τους.ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του χρόνια και η ευτυχία του δεν. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε ο ίδιος δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της κόρης του, ενώ σήμερα ακολούθησαν κι άλλες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο μη μπορώντας να. Όσα είπε ο βασίλης χαλακατεβάκης για τον ερχομό της κόρης του: Tην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του ζει ο γνωστός ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με τη σύζυγό του δέσποινα μαραγκουδάκη να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι Ο αγαπημένος ηθοποιός και η σύζυγός του δέσποινα. Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την γέννηση της κορούλας του (βίντεο) 30/07/2021, 16:28 ελεονώρα μελέτη: